AVÍS LEGAL

FUSTE ALBA, S.L.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: FUSTE ALBA, S.L.
CIF: B59175166
Adreça: C/ Llibertat, 83 – 08800 Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938950230
Email: oficina@totgos.com

Inscripció registral

Inscrita al registre Mercantil de Barcelona, Full 1201, Foli 11, Tom 20.075, Llibre de Societats, Secció General, C.I.F. B59175166.

Finalitat de la pàgina web

Donar informació de l’empresa i els articles que comercialitza.

Aquest avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: totgos.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre FUSTE ALBA, SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FUSTE ALBA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FUSTE ALBA, SL i, per tant, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de FUSTE ALBA, SL.

Contingut de la web i enllaços (links)

FUSTE ALBA, SL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.