POLÍTICA DE PRIVACITAT

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable FUSTE ALBA, SL
Finalitat Tractarem les vostres dades de caràcter personal per a les següents finalitats:

a) Realitzar l'oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que ens puguis realitzar.
Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades per assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l'efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris.

b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per enviar comunicacions comercials en relació als nostres serveis/productes, podent basar-se aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
Legitimació Legitimació per consentiment de l'interessat
Destinataris No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional
Ubicació Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, podeu sol·licitar còpia al correu electrònic oficina@totgos.com
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal FUSTE ALBA, SL, amb CIF: B59175166 informa a l’Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits a el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) en què les vostres dades queden incorporades i són tractades per tal de prestar-vos els serveis sol·licitats i enviar-vos la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del vostre interès.

Enviament i registre de dades de caràcter personal

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per FUSTE ALBA, SL.

Així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació d’aquests serveis.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del vostre enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de FUSTE ALBA, SL amb C/Nou, 6, 08880 CUBELLES, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

L’Usuari que envia la informació a FUSTE ALBA, SL és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se FUSTE ALBA, SL de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció.

FUSTE ALBA, SL no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.

S’exonera FUSTE ALBA, SL de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per FUSTE ALBA, SL sempre que procedeixi de fonts alienes a FUSTE ALBA, SL.

Cessió de dades a tercers

FUSTE ALBA, SL no cedirà les dades personals a tercers. Això no obstant, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de l’art. 6 LOPD.

Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

En tot moment, podreu exercitar els vostres drets:

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les vostres dades, o directament oposar-vos al tractament, o exercir el dret a la seva portabilitat. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que us identifiqui, dirigit a FUSTE ALBA, SL – CIF: B59175166, Dir. Postal: C. Nou, 6 – Localitat: CUBELLES – CP: 08880, també podeu enviar un email a: oficina@totgos.com

En cas de disconformitat amb el tractament, també teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podeu oposar-vos als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: oficina@totgos.com indicant BAIXA a l’assumpte

Podeu consultar la INFORMACIÓ AMPLIADA sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, o bé al correu electrònic oficina@totgos.com indicant a l’assumpte: INFORMACIÓ AMPLIADA.

Acceptació i Consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de FUSTE ALBA, SL, en la forma i per a les finalitats indicades a la present Política de Protecció de Dades Personals .

Canvis en aquesta política de privadesa

FUSTE ALBA, SL es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, FUSTE ALBA, SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.